Snöfall som blev snöslask.
Idag skulle det komma ett rejält snöfall men det blev mest snöslask. En tänkbar anledning till denna plötsliga väderförändring kan vara vad som fanns på Sol-jordlinjen bakom jorden.
Där befanns sig en stark stjärna vid namn Asellus Australis med en magnitud på 4.
Det behövs stora energimängder för att omvandla snö till vatten. Här kan man uppskatta vilka energimängder det är fråga om när det blir en perfekt träff med en starkare stjärna. Jag tror att prognosen var helt riktig, men när det blir en stjärnträff som denna, stökar den till det.
Galaxljuset återkommer.
Kallare vindar ifrån norr kan jag tro att det blir. Men Sol-Jupiterlinjen har inte passerat det ljusstarka stjärnklustret M 22, så då blir det ingen starkare kyla på ett tag än. Först efter ett par veckor i februari har Jupiter lämnat M22.
Jupiters läge.
Eftersom Jupiters läge med starka stjärnor bakom så kan det bli varmare än normalt en månad framåt.
Stark och röd sol.
Vid tidpunkten när solen var så röd den första januari så var fönsterbilden mot solen speciell med superstarka stjärnklustret M22 några grader till höger och ytterligare några grader till höger befanns jupiter. M22:s position var alltså mittemellan solen och Jupiter. Solen hade två dagar tidigare passerat M22. Dem senaste dagarnas väderrapporter har också varit allt annat än normala för årstiden. Kan Jupiter med sin stora massa påverka och vara med och dra åt sig ljus från yttre rymden? Det kan finnas en viss påverkan från planeter. Frågan är om det kan vara av den här skalan. Det här tillfället kan vara till en ledtråd.